slogan rust ruimte comfort
vakantiehuis de domus foto omgeving

Wat is er te doen in de omgeving...

In Goes:


Bioscoop Davinci Cinema

Deze bioscoop heeft vier zalen.

Theater de Mythe

De Mythe is een mooi theater met voldoende parkeergelegenheid.

Bowlland Goes

Een mooie bowlingbaan met 12 banen.

Funtastic Casino

Voor een spelletje blackjack of roulette.

"Hollandse Hoeve gebied"

Het Hollandse Hoeve is een groot gebied waar u verschillende leuke dingen kunt ondernemen. Echt een plaats voor jong en oud. Zo vindt u hier:

Hollandse Hoeve

Dit is een stadspark, met oude boomgaard. U kunt hier wandelen over de mooie slingerende paden. De grote buiten speeltuin is vrij toegankelijk.

Ambachtscentrum

In dit pand kunt u mensen zien het oude ambacht uitoefenen. Kinderen kunnen hier mee doen, kijken of gemaakte spullen kopen.

Eeterij en spelerij de Vierlinden

Hier kunt u terecht voor eten en drinken. Binnen is een mooie binnenspeeltuin en buiten vindt u een midgetgolfbaan.

Kinderboerderij

Hier kun je de dieren aaien en zien dat de dieren verzorgd worden.

Omnium

Dit is het sport-en ontspanningscentrum. U vindt hier een subtropisch zwembad, een gezellig café en diverse zaalsporten.

Historisch Museum de Bevelanden

Dit is een museum waarin de geschiedenis van Noord- en Zuid-Beveland centraal staat.

Stoomtrein

Een rit met een oude stoomtrein door het mooie Zeeuwse landschap.


In de dorpen rond de Domus:


't Wienkeltje van Wullempje

Een klein museum in Hoedekenskerke laat zien hoe de mensen leefden in de jaren 30. Er zijn ouderwetse snoepjes en streekproducten te koop.

Oosterschelde Museum

Hier in het museum van Yerseke komt u alles te weten over mosselen, kokkels en oesters en de Oosterschelde.

Fruitteeltmuseum

Hier in Kapelle komen kinderen aan de hand van een speurtocht alles te weten over fruit en fruitteelt.

Kanoa

In Wolphaartsdijk worden kano's, roeiboten, waterfietsen en vlotten verhuurd. Heerlijk genieten op en in het water.

't Klok'-uus

In 's-Heer Arendskerke vindt u een grote buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, boerengolf, lasergame en een gezellig familie restaurant.

Tropical Zoo en Vlindertuin

In Kwadendamme vindt u een overdekte tropische oase waar u bloemen en tal van exotische reptielen, vogels en insecten kunt ontdekken.


foto van Kattendijke in ZeelandNatuur

foto van De Deesche Watergang bij Kattendijke


Nationaal Park de Oosterschelde

Vanaf 8 mei 2002 is de Oosterschelde een nationaal park onder de naam Nationaal Park Oosterschelde. Hier zijn de zee en wind de baas. Het rijke onderwaterleven en de vele vogels zijn de absolute hoogtepunten van deze natuur. Voor duikers is de Oosterschelde een uniek onderwater gebied voor watersportliefhebbers een waar paradijs. Ook voor een dagje zonnebaden of voor prachtige wandelingen biedt de Oosterschelde ruim voldoende mogelijkheden.


foto van zeekatten bij Kattendijke


Steden

Goes ligt op nog geen vijf kilometer afstand van de Domus. Het is een gezellige en historische stad. U kunt hier heerlijk winkelen, de vele verschillende winkeltjes liggen dicht bij elkaar. Op de grote markt vindt u veel gezellige cafés met terrassen. Elke dinsdag en zaterdag is hier markt.

Middelburg ligt een half uur rijden van de Domus. Dit is de hoofdstad van Zeeland en heeft een rijke geschiedenis. Dit kunt u zien aan de prachtige huizen. Als u van winkelen houdt en meteen wat cultuur wilt zien, raden wij u aan om zeker Middelburg te bezoeken. Elke donderdag is het hier markt.

Zierikzee kunt u via een prachtige route over de Zeelandbrug binnen een half uur bereiken. Dit is een historisch havenstadje, met leuke kleine winkeltjes. Aan de haven en op de grote markt vindt u sfeervolle restaurantjes en cafés. Elke dinsdag is hier markt.

Vlissingen kunt u in ruim een half uur bereiken. Dit is een moderne stad. U vindt hier een overdekte winkelstraat. Ideaal om lekker te winkelen als het weer het even niet meezit. Een wandeling over de prachtige brede boulevard met uitzicht over de Westerschelde is zeker een aanrader. Elke vrijdag en zaterdag is het hier markt.

Antwerpen ligt op een half uur rijden van de Domus.
Breda of Rotterdam bereikt u binnen een uur.